Consultanta Av.Novac Laura

238,00 lei

Avocat Novac Laura Adina este membru al Baroului Mures din anul 2013, avocat asociat si coordonator al SCA Ionescu & Novac. Experienta profesionala vizeaza aspecte de ordin juridic privind dreptul civil, dreptul comercial, dreptul muncii, dreptul IT & Telecomunicatii, precum si alte domenii similare.

Consultanta juridica este oferita atat in limba romana, cat si in limba engleza, franceza sau spaniola.

Descriere

Consultanta va fi oferita prin email, telefon sau prin aplicatia Whatsapp, in baza documentelor si a informatiilor prezentate de catre client. Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru informatiile si documentele furnizate si este de acord cu faptul ca raspunsul oferit la intrebarile sale au la baza aceste informatii.

Consultanta juridica nu va depasi 30 de minute si va sugeram sa ne comunicati eventualele documente, in prealabil, prin email, pentru a fi studiate.

Modalitate de comunicare (email, telefon, aplicatie audio-video Whatsapp), data si ora realizarii sedintei de consultanta se stabileste, de comun acord, intre client si avocat, programul obisnuit de consultatii fiind de luni-vineri, intre 12-17.

Prin continuarea operatiunii de plasare a comenzii, clientul declara ca a citit si este de acord cu Termenii si conditiile prestarii serviciului, cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal si cu Politica de cookies.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Consultanta Av.Novac Laura”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *