Consultanta Av. Ionescu Flaviu

238,00 lei

Avocat Ionescu Marius Flaviu este membru al Baroului Mures din anul 2004, avocat asociat si coordonator, al SCA Ionescu & Novac, avand o experienta de peste 20 ani in domeniul dreptului administrativ-fiscal, atat ca si avocat, cat si ca si consilier juridic la institutii de stat si private.

Experienta de peste 15 de ani in profesia de avocat se intinde si asupra altor domenii din activitatea sa, precum dreptul civil, comercial, dreptul muncii si dreptul penal.

Descriere

Consultanta va fi oferita prin email, telefon sau prin aplicatia Whatsapp, in baza documentelor si a informatiilor prezentate de catre client. Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru informatiile si documentele furnizate si este de acord cu faptul ca raspunsul oferit la intrebarile sale au la baza aceste informatii.

Consultanta juridica nu va depasi 30 de minute si va sugeram sa ne comunicati eventualele documente, in prealabil, prin email, pentru a fi studiate.

Modalitate de comunicare (email, telefon, aplicatie audio-video Whatsapp), data si ora realizarii sedintei de consultanta se stabileste, de comun acord, intre client si avocat, programul obisnuit de consultatii fiind de luni-vineri, intre 12-17.

Prin continuarea operatiunii de plasare a comenzii, clientul declara ca a citit si este de acord cu Termenii si conditiile prestarii serviciului, cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal si cu Politica de cookies.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Consultanta Av. Ionescu Flaviu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *