Consultanta Av. Balint Gergo

238,00 lei

Colegul nostru avocat Balint Gergo este specializat in dreptul familiei si dreptul financiar-bancar, fiind licentiat al Facultatii de Drept din cadrul UMFST “George Emil Palade” din Targu Mureș, cu lucrarea de licenta ”Desfacerea Casatoriei Prin Divort” , precum si al Facultatii de Economie, Specializarea finante-banci din cadrul “Universitatii Crestine Partium” din Oradea, cu lucrare de licenta “Analiza Economico-Financiara”.

Dorind sa se dezvolte in permanența, pe tot parcursul facultații si ulterior, acesta a fost aproape de partea practica a dreptului, efectuand stagii de practica profesionala la cabinete de avocatura si institutii bancare, atat din tara cat si din strainatate – Danemarca, Ungaria.

Perseverenta, adaptabilitatea, punctualitatea, capacitatea de lucru în echipa, dar si de studiu individual sunt abilitati si competente dobandite de dl. avocat Balint Gergo in activitatea desfasurata pana in prezent, care ii permit sa ofere servicii juridice de inalta calitate si sa relationeze foarte usor si empatic cu clientii sai.

Consultanță juridică este oferita în limba română, engleză și maghiară.

Descriere

Consultanta va fi oferita prin email, telefon sau prin aplicatia Whatsapp, in baza documentelor si a informatiilor prezentate de catre client. Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru informatiile si documentele furnizate si este de acord cu faptul ca raspunsul oferit la intrebarile sale au la baza aceste informatii.

Consultanta juridica nu va depasi 30 de minute si va sugeram sa ne comunicati eventualele documente, in prealabil, prin email, pentru a fi studiate.

Modalitate de comunicare (email, telefon, aplicatie audio-video Whatsapp), data si ora realizarii sedintei de consultanta se stabileste, de comun acord, intre client si avocat, programul obisnuit de consultatii fiind de luni-vineri, intre 12-17.

Prin continuarea operatiunii de plasare a comenzii, clientul declara ca a citit si este de acord cu Termenii si conditiile prestarii serviciului, cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal si cu Politica de cookies.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Consultanta Av. Balint Gergo”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *