Consultanta Av. Antal Szabolcs

200,00 lei

Noul nostru coleg este domnul avocat Antal Szabolcs, specializat în domeniul dreptului penal și procesual penal, absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Dorind să se dezvolte în permanență, pe tot parcursul facultății acesta a fost tot timpul aproape de partea practică a dreptului, efectuând stagii de practică profesională la cabinete de avocatură și notariale. Incă din anul 2 de facultate a efectuat stagii de practică la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Targu-Mureș, dobândind astfel cunoștințe temeinice despre desfășurarea proceselor penale.

Domnul avocat Antal Szabolcs a reușit să câștige în scurt timp încrederea colegilor săi, acesta fiind cooptat pentru a lucra în cele mai complexe dosare din cadrul societății noastre, aducand un plus echipei noastre prin cunoașterea limbii maghiare, la nivel nativ, astfel incat acesta ofera consultanta juridica in limba romana, maghiara si engleza.

Numarul de telefon al colegului nostru Avocat Antal Szabolcs este 0741.365.075.

Descriere

Consultanta va fi oferita prin email, telefon sau prin aplicatia Whatsapp, in baza documentelor si a informatiilor prezentate de catre client. Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru informatiile si documentele furnizate si este de acord cu faptul ca raspunsul oferit la intrebarile sale au la baza aceste informatii.

Consultanta juridica nu va depasi 30 de minute si va sugeram sa ne comunicati eventualele documente, in prealabil, prin email, pentru a fi studiate.

Modalitate de comunicare (email, telefon, aplicatie audio-video Whatsapp), data si ora realizarii sedintei de consultanta se stabileste, de comun acord, intre client si avocat, programul obisnuit de consultatii fiind de luni-vineri, intre 12-17.

Prin continuarea operatiunii de plasare a comenzii, clientul declara ca a citit si este de acord cu Termenii si conditiile prestarii serviciului, cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal si cu Politica de cookies.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Consultanta Av. Antal Szabolcs”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *