Servicii juridice online

Posibilitatea de solutionare a unor situatii juridice prin telefon, prin email sau prin intermediul altor aplicatii audio-video de comunicare la distanta, intr-un timp mult mai scurt, fara deplasare la sediul avocatului, de obtinere a unor informatii juridice avizate este o necesitate a societatii in care ne desfasuram viata si activitatea.

Interactiunea in mediul online poate suplini, cu succes, interactiunea fizica, clasica, dintre client si avocat, in cazul in care aceasta este corespunzatoare, realizata cu profesionalism si seriozitate, atat din partea avocatului, cat si a clientului, in asa fel incat sa se creeze o legatura de incredere reciproca intre acestia.

Aceasta este dorinta noastra in ceea ce priveste serviciile juridice pe care vi le furnizam online – crearea unei legatura de incredere, la distanta, pentru gasirea de solutii eficiente si rapide la problemele dvs juridice.

Va invitam sa incercati serviciile noastre de consultanta juridica la distanta, prin accesarea optiunilor de mai jos, cu mentiunea ca, in cazul in care, in urma discutiilor purtate, este necesar sa redactam acte juridice, sa va reprezentam in instanta sau la nivelul altor institutii publice si private, pretul consultatiei va fi inclus in onorariul final, care va fi negociat cu dvs, in functie de operatiunea solicitata, nefiind necesara deplasarea dvs. la sediul avocat.

Ulterior achizitionarii serviciului de consultanta audio/video online, dupa discutia cu avocatul ales de dvs, va invitam sa ne lasati o recenzie online, in care sa ne povestiti despre experienta dvs privind consultanta juridica oferita la distanta.

Afișez toate cele 3 rezultate